Затримано 6 членів екіпажів суден, що зіткнулися у Гонконгу | NLight DC++
Затримано 6 членів екіпажів суден, що зіткнулися у Гонконгу | NLight DC++

Затримано 6 членів екіпажів суден, що зіткнулися у Гонконгу

Поліція Гонконгу затримала 6 членів екіпажів двох пасажирських суден, що зіткнулися в пізніх голинах у понеділок у гавані Вікторія біля острова Ламма. Втім водолази продовжують шукати уцілілих після катастрофи, жертвами якої стали щонайменше 37 людей.
 
Виступаючи на прес-конференції у вівторок, шеф гонконгської поліції сказав, що за попередніми результатами слідства підозрюється, що екіпажі обох суден не виявили під час керування необхідної обережності для гарантування безпеки як човнів, так і людей на них. Проте він не подав інших деталей цієї найбільшої катастрофи у судноплавстві Гонконгу за останні десятиліття.
 
Пором, який належав компанії Hong Kong Electric, пішов на дно через кілька хвилин після зіткнення з іншим пасажирським судном. На момент трагедії на його борту перебувало понад 120 працівників компанії і членів їхніх сімей, які направлялися на вечірній розважальний круїз, щоб помилуватися феєрверками з нагоди національного свята.
 
Поки що невідомо, що стало причиною аварії, оскільки умови видимості були нормальними і, назагал, громадський транспорт у Гонконгу вважається безпечним.

Коментарі закриті.