Фантоцці 2000 – Клонування / Fantozzi 2000 – La clonazione (1999) DVDRip Ukr/Ita | NLight DC++
Фантоцці 2000 – Клонування / Fantozzi 2000 – La clonazione (1999) DVDRip Ukr/Ita | NLight DC++

Фантоцці 2000 – Клонування / Fantozzi 2000 – La clonazione (1999) DVDRip Ukr/Ita

Жанр: драма, комедія, музика
Країна: США
Кіностудія / кінокомпанія: C.G.G. Group Fin. Ma. Vi. S.r.l., Italian International Film
Режисер: Доменіко Саверні

Актори: Паоло Віладжо, Мілена Вукотіч, Анна Мацамауро, Паоло Паолоні, Доді Конті, Стефано Маш’яреллі, Мірта Пепе, Ірма Капече Мінутоло, Альдо Раллі, Евеліна Горі…

Сюжет:Керівництво Мега-Фірми стурбоване тим, що співробітники абсолютно вибилися з-під контролю. Раптом вони згадують про найпослушнішого і виконуючого обов’яки працівника – бухгалтера Уґо Фантоцці. Вони вирішують запросити його знову на роботу, але от лихо – він помер кілька років тому. Але керівництво компанії це не зупиняє. За допомогою новітніх технологій, використовуючи волосся покійного бухгалтера, учені створюють клона, який нічим не відрізняється від небіжчика. Фантоцці впізнає свою дружину, свого директора і з наступного ж дня ревно береться виконувати свої службові обов’язки.

Але доля готує йому декілька сюрпризів – відпочинок в закритому притулку для дітей мільйонерів, тривала епопея з лотерейним квитком, що мало не коштувала бухгалтерові сімейного щастя, проблеми з раптово приїхавшою погостювати до бабусі з дідусем внучкою, несподіване запрошення на новорічний банкет до графині і навіть зустріч з інопланетянином.

Тривалість: 01:46:01
Якість: DVDRip

Відео:
кодек: XVID
розмір кадру: 688 х 416
бітрейт: 1823 кб/с

Аудіо:
мова: українська
переклад: двоголосий закадровий
кодек: AC3 2.0
бітрейт: 192 кб/с

Аудіо 2:
мова: італійська
переклад: оригінал
кодек: AC3 2.0
бітрейт: 192 кб/с

Коментарі закриті.