Чоловік з гарантією / Мужчина с гарантией (2012) BDRip / Rus | NLight DC++
Чоловік з гарантією / Мужчина с гарантией (2012) BDRip / Rus | NLight DC++

Чоловік з гарантією / Мужчина с гарантией (2012) BDRip / Rus

Назва: Чоловік з гарантією
Рік виходу: 2012
Жанр: мелодрама, комедія
Режисер: Артем Аксененко
У ролях: Олександр Олешко, Нонна Гришаєва, Дмитро Нагієв, Петро Федоров, Ольга Волкова, Юлія Гришина, Дмитро Шаракоіс, Ганна Чуріна, Андрій Федорцов, Юрій Нікулін мл.

Про фільм: В одному великому і улюбленому городянами торговому центрі працює охоронцем незвичайна людина. Він допомагає всім навколо: продавцям громадського харчування і модного одягу, прибиральникам і барменам в кафетерії. Він знає все і всіх, і всі знають і люблять його! Він немов домовик в цьому величезному будинку з мільйоном неонових вивісок і яскравих скляних вітрин.

Адже тут він не тільки працює, а й живе повноцінним життям – безкоштовно одягається, харчується в ресторанах, спить у меблевому відділі і бере участь у нічних перегонах на натирачі. «Який дивний персонаж!» – Подумаєте ви. Насправді, у нашого героя є кришталева і загадкова мрія, на здійснення якої він старанно збирає гроші на «зарплатною» банківській карті.

Одного разу в його житті з’являється редакторка, яку необхідно навчити всьому, що вміє він сам. Відносини, що почалися як обтяжливий обов’язок, поступово починають переростати дружні. Ну а дружба між чоловіком і жінкою річ дуже специфічна, тут і до романтики недалеко! Однак, герой не знає однієї важливої ​​деталі: ця його «колега» – власниця всього торгового центру.

Випущено: Росія
Тривалість: 1:24:11
Субтитри: немає

Формат: AVI
Якість: BDRip
Відео: 720×304 (2.37:1), 23,976 fps, XviD build 65 ~ 2014 kbps avg, 0.38 bit / pixel
Аудіо: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3/2 (L, C, R, l, r) LFE ch, ~ 448 kbps avg

Коментарі закриті.