Покидьки (Сезон 4) / Misfits (Season 4) (2012) HDTVRip / Укр | NLight DC++
Покидьки (Сезон 4) / Misfits (Season 4) (2012) HDTVRip / Укр | NLight DC++

Покидьки (Сезон 4) / Misfits (Season 4) (2012) HDTVRip / Укр

Жанр: фантастика, фентезі, драма, комедія
Країна: Велика Британія

Кінокомпанія / телеканал: Clerkenwell Films
Режисер: Том Грін, Джонатан ван Тюллекен, Том Харпер
Актори/ролі озвучують: Джозеф Ґілґан, Натан Стюарт-Джарретт, Нейтан МакМаллен, Карла Кроум, Метт Стокоу, Меттью МакНалті, Шон Дулі

Сюжет: У четвертому сезоні з’являться три нових персонажі: Джесс – розумна, гостра на язик дівчина, свого роду Ларрі Девід у спідниці. Такі люди, як вона, говорять на табуйовані теми, порушують соціальні норми та етикет. Джесс ненавидить людей, які брешуть їй і несуть ахінею.

Фінн – наївний оптиміст, завжди намагається догодити всім. Дуже багато базікає, що частенько допомагає йому виплутатися зі скрутного становища. Сміховинний чувак.

Алекс – найбільший велелюбний хлопець на виправних роботах, красень, його хочуть всі дівчата. Але чомусь він з ними холодний, здається дівчата його не цікавлять. Оточуючі вважають таку поведінку дуже підозрілою і припускають, що це пов’язано з його суперздатністю.

Підлітки, які скоїли дрібні злочини, трудяться на громадських роботах. Вони – не друзі. Більш того, у них немає нічого спільного, і в їх групі постійно відбуваються конфлікти. Але в один непогожий день удар блискавки робить з них супергероїв! Підлітки поняття не мають, що з цим робити. Але доля їм припасла нові випробування, адже після негоди надздібностями стали володіти не тільки вони…

Тривалість: 1 серія: ~45 хв.

Якість: HDTVRip
Відео:

кодек: XviD

розмір кадру: 720×400

бітрейт: 1037 кб/с

Аудіо:

мова: українська

переклад: багатоголосий закадровий

кодек: AC3 2.0

бітрейт: 192 кб/с

Коментарі закриті.