Джентльмены, удачи! (2012) CAMRip | NLight DC++
Джентльмены, удачи! (2012) CAMRip | NLight DC++

Джентльмены, удачи! (2012) CAMRip

«Йшли на справу – потрапили на ялинку»

Назва: Джентльмени, удачі!
Оригінальна назва: Джентльмени, удачі!
Рік виходу: 2012
Жанр: комедія, кримінал
Режисер: Олександр Баранов, Дмитро Кисельов
У ролях: Сергій Безруков, Гоша Куценко, Антон Богданов, Марина Петренко, Дато Бахтадзе, Кирило Жандаров, Валентин Смирнитський, Толепберген Байсакалов

Про фільм: Молодий аніматор дитячого центру Льоша Трешкін – інфантильний і життєрадісний «хіпстера» – виявляється двійником найнебезпечнішого злодія і вбивці Смайли (так його прозвали за звичку посміхатися перед тим, як вбити). Смайлик викрадає з музею Санкт-Петербурга національний символ Казахстану – Доспех Золотого Воїна. Молода гарна лейтенант поліції Ірина Славіна ловить Трешкіна, і «сучасними» поліцейськими методами змушує його допомогти слідству. Вибору немає, інакше Трешкін сяде як справжній злочинець.

Так Трешкін виявляється в Єгипті, де сидять двоє подільників Смайли – молодий злодюжка-оптиміст Муха і досвідчений похмурий Шатун. Починається божевільна низка пригод, – втеча під прикриттям піщаної бурі, гонки на вантажівках, переодягання в паранджі. Намагаючись викрутитися з ситуації, Трешкін несподівано розуміє, що з безвідповідального слабака перетворюється на людину, від якого залежить свобода і життя інших. Але коли реальний Смайлик виходить на сцену, Трешкіну доведеться зважитися на справжній подвиг, щоб в цей новий рік врятувати і себе, і Славіна, і своїх нових друзів. А головне – знайти любов.

Країна: Росія
Тривалість: 1:33:52
Озвучування: Оригінальне

Примітка: Присутні вшиті українські субтитри!

Формат: AVI (XviD)
Якість: CAMRip
Відео: 1950 kb / s, 720×272
Аудіо: MP3, 128 kb / s (2 ch)

Коментарі закриті.