Пухнасті проти зубастих / The Outback (2012) BDRip | NLight DC++
Пухнасті проти зубастих / The Outback (2012) BDRip | NLight DC++

Пухнасті проти зубастих / The Outback (2012) BDRip

Жанр: анімація, пригодницький, сімейний
Країна: Південна Корея, США

Кіностудія / кінокомпанія: Animation Picture Company, Digiart Productions, Lotte Entertainment
Режисер: Кіунг Хо Лі / Kyung Ho Lee
Ролі озвучують: Чарлі Беюлі / Charlie Bewley, Алан Куммінг / Alan Cumming, Тім Куррі / Tim Curry, Кріс Еджерлі / Chris Edgerly, Ерік Лопез / Eric Lopez, Норм МакДональд / Norm MacDonald, Брет МакКензі / Bret McKenzie, Нолан Норт / Nolan North, Філ Проктор / Phil Proctor, Дженні Пулос / Jenni Pulos, Ніл Росс / Neil Ross, Роб Шнейдер / Rob Schneider, Івонне Страовскі / Yvonne Strahovski, Санні / Sunny, Темін / Taemin

Сюжет:

Джонні – білий коала, виступаючий в пересувному цирку для незвичайних звірів. Він – зірка, але все змінюється, коли в цирк приходить працювати знаменитий приборкувач звірів – тепер вся увага глядачів прикута до нього. На одному з переїздів Джонні і його приятелі, мавпа і ящірка Хемміш, випадково розгойдують клітку, вивалюються з фургона і опиняються посеред пустелі. Намагаючись знайти найкоротший шлях до цивілізації, вони натикаються на дивний оазис, де живуть різні тварини, в тому числі – біла коала Мінні.

Звірі щасливі у своєму будинку, але їх життя псує величезний крокодил, який націлився захопити оазис з допомогою своїх підручних – вовків і гігантського грифа. Хемміш розповідає мешканцям оазису, що Джонні – справжній герой, зірка цирку, і що він захистить їх. Боязкуватий Джонні дійсно робить вигляд, що він – супергерой, адже він хоче сподобатися Мінні. І трапляється диво: під час нападу вовків Джонні випадково відбиває їх атаку. Ті розповідають крокодилу, що у оазису з’явився сильний захисник і той наказує викрасти його. Але вовки плутають Джонні з Мінні і крадуть її. Тепер Джоні доведеться дійсно бути хоробрим, щоб вирвати Мінні з лап крокодила.

Тривалість: 01:25:32

Якість: BDRip (Hurtom)
Відео:

кодек: XviD 65

розмір кадру: 720 х 384

бітрейт: 1966 кб/с

Аудіо:

мова: українська

переклад: багатоголосий закадровий

кодек: AC3 5.1

бітрейт: 448 кб/с

Коментарі закриті.