WarCraft lll на MacOSX Lion (10.7.x -10.8.x). Як грати на Battle.net без Rozetta | NLight DC++
WarCraft lll на MacOSX Lion (10.7.x -10.8.x). Як грати на Battle.net без Rozetta | NLight DC++

WarCraft lll на MacOSX Lion (10.7.x -10.8.x). Як грати на Battle.net без Rozetta

Всі хто оновився або встановив MacOSX версії 10.7.x та вище, мабуть були неприємно здивовані тим, що більше не можуть грати в WarCraft 3 на офіційному сервері Battle.net через те що з операційної системи Apple було повністю видалено емулятор коду PPC під назвою Rozetta без можливості його повторного інсталювання, без чого застаріла, але все ще досить популярна гра завдяки карті Dota All Stars – WarCraft 3 не може більше самостійно оновлюватись, так як Blizzard Updater не підтримує архітектуру Intel і компанія Blizzard заявила що не буде оновлювати гру. Але не все так погано, сама гра безперешкодно може запускатись без помилок без Rozetta, але так як програма оновлення більше не функціонує, ігровий сервер при під’єднанні не може перевірити вашу поточну версію патчу, і в результаті ви отримаєте повідомлення: “Unable to validate game version. Please reconnect to Battle.net, or apply the current patch manually.” Встановити патч вручну також не можна.

Брати окремо Windows для того щоб грати в улюблену гру я не збирався. Покопирсавшись в інтернеті, я не знайшов жодного дієвого рішення цієї проблеми. Але якось я сам випадково його знайшов – GProxy++. Це невелике доповнення до гри в мене було встановлено досить давно, і випадково його відкривши необережним рухом миші я побачив що воно дає можливість успішно грати на Battle.net з моїм маком версії 10.7.3. Що це взагалі таке? GProxy++ – головне призначення, це можливість реконекту у грі в разі втрати з’єднання та всіляких лагів при умові що гра створено ботом з підтримкою gproxy++ (такі ігри виділяються синім кольором у списку), але програма використовує виконуваний файл war3.exe та деякі інші з гри під Windows, після чого вона виступає як проксі до якого ви під’єднуєтесь через опцію “Локальна гра” у WarCraft 3 для Mac. Саме це нам і потрібно.


Отож що для цього потрібно:

1) встановлена гра у Windows останнього патчу,

2) встановлена гра ще до оновлення системи MacOSX, неважливо якого патчу (інсталювати в оновленій системі гру також неможливо, тому вам потрібно завантажити файли гри для мак, а не інсталяційні. Або можливо розпакувати інсталятор власноруч якщо вийде ), і сама програма Gproxy++.app.

Завантажити програму можна тут: https://code.google.com/p/gproxyplusplus/downloads/list

Завантажте програму та перемістіть її у папку Applications.

15qq6uc

Натисніть правою клавішою миші на неї та оберіть Show Package Contents.

10e1slj

Скопіюйте у відкрите вікно файли game.dll, storm.dll та war3.exe з гри що встановлена у Windows.

2u59t0w

Відкрийте файл gproxy.cfg у блокноті та відредагуйте значення CD Key. Вам потрібно ввести обидва ваших ключа від гри. Збережіть та заупустіть програму Gproxy++ з папки Applications. Якщо все вдало, у вікні побачите успішну авторизацію, введіть команду /public у тому вікні для початку відображення ігор. Запустіть гру WarCraft 3 Mac при цьому звернувши вікно Gproxy++, оберіть локальну мережу і все має працювати =).

xvipu

Коментарі закриті.