Двоє людей загинуло, принаймні двадцять отримали поранення внаслідок стрілянини поблизу Маямі | NLight DC++
Двоє людей загинуло, принаймні двадцять отримали поранення внаслідок стрілянини поблизу Маямі | NLight DC++

Двоє людей загинуло, принаймні двадцять отримали поранення внаслідок стрілянини поблизу Маямі

Двоє людей загинуло та ще принаймні двадцять отримали поранення внаслідок стрілянини у більярдному клубі у містечку Гаялеа на північ від Маямі, повідомляє місцева поліція в Твіттері.

«Я на місці чергового цільового та боягузливого акту насильства з використанням вогнепальної зброї, внаслідок якого отримали поранення 20 людей, двоє нажаль загинуло. Ці холоднокровні вбивці нерозбірливо відкрили вогонь по натовпу, і ми прагнемо правосуддя. Мої найглибші співчуття родинам жертв», – написав у Твіттері начальник поліції району Маямі-Дейд Альфредо Рамірез.
Троє нападників, вийшовши з білого Ніссану Pathfinder, відкрили вогонь з бойової зброї та пістолетів по натовпу, який зібрався на концерт, повідомляє канал CNN. За словами CNN, від 20 до 25 людей були госпіталізовані.
Напад стався в неділю вранці, повідомляє місцевий канал CBS4 Miami, принаймні одна поранена людина перебуває у критичному стані. За словами CBS4 Miami, арештованих поки нема.
Цього року у США сталося вже принаймні 200 випадків масової стрілянини, повідомляє неприбуткова організація Архів Насильства з використанням вогнепальної зброї.
Читайте також: “«Досить», – Байден закликав Конгрес вжити заходів проти збройного насильства у США”

Коментарі закриті.