Ромні та Обама встановили рекорд на Twitter-і | NLight DC++
Ромні та Обама встановили рекорд на Twitter-і | NLight DC++

Ромні та Обама встановили рекорд на Twitter-і

Одне два покоління тому, ми чекали наступного ранку, щоб дізнатись, що сталось в ході виборчої кампанії. Сьогодні ми отримуємо новини та коментарі щодо них в реальному часі на Twitter

Вибори президента США сприймаються американцями як доленосні. Про це свідчить небувалий ажіотаж навколо дебатів, як між кандидатами у президенти Бараком Обамою та Міттом Ромні так і між ймовірними віце-президентами, республіканцем Полом Раяном та демократом Джо Байденом.

Дослідники з Центру Пью днями повідомили, що кожен десятий американець одночасно слідкував за дебатами по телебаченню та на екрані свого комп’ютеру чи мобільного.

Так, Келі Болтон, студентка Центрального Коледжу у місті Денвіл у штаті Кентукі, де цього тижня відбулись дебати між другими номерами команд Барака Обами та Мітта Ромні. Келлі, отримує останні політичні новини не з телебачення чи традиційних джерел інформації, а просто з мобільного.

Джерелами інформації для Келі є соціальні мережі Twitter та Facebook, якими американці все активніше користуються зі своїм мобільних телефонів.

“Всю інформацію я отримую в реальному часі. Так я першою дізнаюсь, якими є рейтинги кандидатів, та що кажуть Обама та Ромні”, – каже студентка.

Адам Шарп, який представляє сайт Twitter, каже, що під час президентських дебатів трафік сайту зростає в 100 раз. Від тисячі повідомлень на хвилину до понад сотні тисяч.

“Одне два покоління тому, ми чекали наступного ранку, щоб дізнатись, що сталось в ході виборчої кампанії. Сьогодні ми отримуємо новини та коментарі щодо них в реальному часі на Twitter”, – розмірковує Шарп.

Коментарі закриті.