Кандидат Ромні виступить з промовою з економічних питань | NLight DC++
Кандидат Ромні виступить з промовою з економічних питань | NLight DC++

Кандидат Ромні виступить з промовою з економічних питань




Президент США Барак Обама в п’ятницю зробив паузу у своїй передвиборчій кампанії, в той час як його республіканський суперник Мітт Ромні планує виступити з важливою промовою з економічних питань.

Представник передвиборчого штабу Ромні повідомив, що його виступ в Айові, який є одним з ключових штатів, необхідних для перемоги, стане «заключним аргументом» кандидата, і підкреслить відмінності в економічних планах обох претендентів.
 
Повернувшись до Вашингтона після 40-годинної бліц-кампанії в різних районах країни, Обама проведе більшу частину п’ятниці в Білому домі, де дасть кілька інтерв’ю ЗМІ.

Результати опитувань громадської думки вказують на те, що менш ніж за два тижні до виборів, шанси кандидатів практично рівні.

У четвер, Обама став першим президентом в історії США, який взяв участь у достроковому голосуванні на президентських виборах. Обама проголосував на виборчій дільниці в Чикаго, де він є зареєстрованим виборцем.
 
Крім того, в четвер кандидатуру президента Обами підтримав колишній державний секретар Колін Павелл, який високо оцінив політику президента стосовно воєн в Афганістані та Іраку. Слід зазначити, що сам Павелл належить до Республіканської партії, але він також підтримував Обаму в 2008 році.
 
Один з керівників передвиборчого штабу Ромні, Джон Сануну, піддався критиці за припущення про те, що підтримка президента екс-держсекретарем пояснюється тим, що Обама, як і Павелл є афроамериканцями.
 
Сануну, колишній начальник апарату Білого дому при адміністрації президента Джорджа Буша молодшого, згодом намагався дещо спростувати свою заяву кажучи, що Павелл є його другом і вважає, що рішення колишнього дерсекретаря було основане на підтримці політики президента.



Коментарі закриті.