Нападник у формі афганського поліційського вбив двох британських солдатів | NLight DC++
Нападник у формі афганського поліційського вбив двох британських солдатів | NLight DC++

Нападник у формі афганського поліційського вбив двох британських солдатів




Північноатлантичний союз повідомив, що чоловік у формі афганського поліцейського застрелив двох військовослужбовців коаліціних військ у південному районі Афганістану. Це найновіший випадок атаки на міжнародних військовослужбовців.

Міжнародна коаліція не подала додаткових подробиць, але афганські офіційні особи заявили, що інцидент стався у вівторок у провінції Гельманд і що нападник убив двох британських солдатів.

Це найновіший інцидент з ряду атак, які серйозно загрожують підірвати довір’я між НАТО та афганськими військовими в час, коли іноземні бойові частини готуються закінчити процес виходу з Афганістану до кінця 2014 року.

Цього року афганські солдати, поліцейські або екстремісти у формі афганських органів безпеки застрелили щонайменше 53 службовців коаліційних сил. Командувачі сил НАТО вважають, що чверть атак афганців спричинена талібами, які проникли до афганських сил.

З інших подій, представники виборчої комісії Афганістану заявили, що наступні президентські вибори відбудуться п’ятого квітня 2014 року.



Коментарі закриті.