Кількість безробітних у США збільшилася до 7.9% | NLight DC++
Кількість безробітних у США збільшилася до 7.9% | NLight DC++

Кількість безробітних у США збільшилася до 7.9%




У місяці жовтні кількість робочих місць у Сполучених Штатах збільшилася на 171 тисячу. Проте збільшилася також кількість безробітних.

В оприлюдненому у п’ятницю урядовому звіті сказано, що минулого місяця більше працівників шукало працевлаштування, в результаті чогось рівень безробіття збільшився до 7.9 відсотків, тобто на одну десяту відсотка більше в порівнянні з місяцем вереснем.

Це дуже важливий документ про стан американської економіки перед президентськими виборами, які відбудуться у вівторок. В ході виборчої кампанії увага зосереджується на тому, котрий кандидат може скоротити безробіття і додати рушійної сили повільному розвитку економіки.

Коли у вересні безробіття у США впало до 7.8%, воно було найнижчим за період президентства Барака Обами. До того часу протягом 44 місяців безробіття втримувалось на рівні 8% або й вище.

Від Другої Світової війни не було переобрано на посаду жодного американського президента, якщо безробіття в країні перевищувало 7.4%.

Республіканський кандидат у президенти Мітт Ромні каже, що в разі обрання на посаду його політика збільшить кількість робочих місць на 12 мільйонів протягом наступних чотирьох років.



Коментарі закриті.