Перед виборами пропонували "спарингувати" з Обамою та Ромні | NLight DC++
Перед виборами пропонували "спарингувати" з Обамою та Ромні | NLight DC++

Перед виборами пропонували "спарингувати" з Обамою та Ромні




Не так багато людей можуть сказати, що вони зустрілися на рингу з президентом США… Однак Вашингтонський спортивний клуб у штаті Вірджинія пропонує своїм членам саме це – випробувати сили у поєдинку з діючим президентом Бараком Обамою та його опонентом на виборах Міттом Ромні.

Поєднання фізичних вправ з політикою – експериментальний клас у цьому клубі. Інструктор Еймі Ричардсон каже, що це допомагає мешканцям столиці та передмість зняти стрес у рік президентських виборів. Кожних чотири роки передвиборча кампанія стартує все раніше, додає жінка, то ж усім здається, що кінця їй не буде.


Спортивний клуб у штаті Вірджинія пропонує своїм членам саме це – випробувати сили у поєдинку з діючим президентом Бараком Обамою та його опонентом на виборах Міттом Ромні


«Це Вашингтон. Тут усі живуть політикою. Якщо вибрати тему, яка близька людям і обставити її певним чином, зокрема так, щоб можна було виплескати негативну енергію, це заохотить людей наполегливо працювати у спортзалі», – каже спортивний інструктор.

Кейті Родріґес, яка також працює інструктором у Вашингтонському спортивному клубі, залюбки відвідує клас своєї колеги.  

«Це цікава ідея витіснити політику з вітальні, з комп’ютера і перевести її у площину фізичних занять. Таке полегшення. Хоча клас і важкий», – каже жінка.

«Збалансованість бюджету» у спортивному клубі має дещо відмінне значення ніж у Конгресі. Тут ці вправи означають концентрацію і витримку. Вправи «У погоні за президентським кріслом» означають буквально те саме – виснажливий біг. Клас під назвою «штати, де виборці не визначилися з кандидатом у президенти» і ще вагаються, так само зібрав не малу аудиторію. А ті, кому подобаються підкачані руки дружини президента Мішель Обами і прес кандидата у віце-президенти від республіканців Пола Раяна, записуються у позапартійний клас, де зосереджуються на тренуванні м’язів живота і віджиманні.

Сара Гекенберґ працює у громадській організації у Вашингтоні. Клас, що поєднує фізичні вправи і політику, їй дуже сподобався, оскільки вніс різноманіття у її рутинні заняття спортом.


Цей клас у Вашингтонському спортивному клубі проводитиметься лише до вівторка – дня виборів президента 6 листопада


«Мені подобається. З часом все важче змушувати себе займатися спортом. Тому кожного разу, коли можна обрати собі якусь тему для заняття, це дуже допомагає», – каже Сара.

Як і у день президентських виборів, коли треба робити вибір між демократом Бараком Обамою чи республіканцем Міттом Ромні, так і у цьому класі треба визначитися з кандидатом. Різниця лише у тому, що свої вподобання можна міняти.

Цей клас у Вашингтонському спортивному клубі проводитиметься лише до вівторка – дня виборів президента 6 листопада. Відтак працівникам клубу доведеться вигадувати щось нове для мотивації своїх відвідувачів.



Коментарі закриті.