У Казахстані розбився пасажирський літак | NLight DC++
У Казахстані розбився пасажирський літак | NLight DC++

У Казахстані розбився пасажирський літак



Літак, що здійснював рейс № 760 Кокчетав-Алмати, при заході на посадку в складних погодних умовах у момент відходу на друге коло зіткнувся із землею. Всі люди, що знаходилися на борту, за попередніми даними, загинули. Трагедія сталася в передмісті Алмати. Про це повідомляють ЗМІ Казахстану з посиланням на прес-службу авіакомпанії Scat Airlines («Скат»), якій належав пасажирський літак.
 
Надходять суперечливі повідомлення про кількість людей на борту літака. За одними даними, мова йде про 15 пасажирів і 5 членів екіпажу. За уточненою інформацією, на яку посилаються «РІА Новини», на борту було 22 людини.
 
Як повідомляють ЗМІ, катастрофу потерпів літак Bombardier CRJ200, який належав авіакомпанії, що здійснює регіональні авіаперевезення в різних містах країни. Причини катастрофи поки що невідомі. Порушено кримінальну справу.
 
Ця авіакатастрофа вже друга в Казахстані за трохи більше місяця. 25 грудня минулого року військовий літак Ан-72 впав на землю і загорівся на півдні Казахстану. Загинули всі 27 людей, що знаходилися на борту, в тому числі – виконуючий обов’язки глави республіканської прикордонної служби Турганбек Стамбеков.


Коментарі закриті.