Суперкубок: Baltimore Ravens здобули перемогу над San Francisco 49ers | NLight DC++
Суперкубок: Baltimore Ravens здобули перемогу над San Francisco 49ers | NLight DC++

Суперкубок: Baltimore Ravens здобули перемогу над San Francisco 49ers



Команда Baltimore Ravens здобула перемогу над San Francisco 49ers з рахунком 34:31 у Суперкубку – фінальному матчі за звання чемпіона Національної футбольної ліги, який відбувся ввечері в неділю.
 
На початку гри здавалося, що балтиморська команда йде до легкої перемоги, коли Джакобі Джоунс повторив рекорд Суперкубка, здійснивши кікофф-повернення на 108 ярдів, довівши рахунок до 28:6.

Однак незабаром на величезному критому стадіоні Superdome в Новому Орлеані раптово згасло світло, і гра була припинена. Матч відновився після 35-хвилинної перерви. Поки що неясно, що стало причиною відключення електроенергії.
 
Коли гра продовжилася, то San Francisco 49ers перейшли в стрімкий наступ з двома швидкими тачдаунами і до закінчення третьої чверті скоротили розрив у рахунку, довівши його до 28:23. В останній чверті команді з Сан-Франциско вдалося скоротити розрив всього до двох очок, але це було все.
 
В останні хвилини San Francisco 49ers намагалися вирвати перемогу, зробивши тачдаун, але завершити передачу їм таки не вдалося.
 
Телевізійну трансляцію Суперкубка дивилися понад 100 мільйонів людей в США і у всьому світі.
 
Особливу інтригу цього матчу надавав сімейний аспект. Вперше в історії чотирьох основних спортивних ліг США – футбольної, бейсбольної, баскетбольної і хокейної – у фінальній грі зустрілися команди, тренерами яких є рідні брати.

Джон Гарбо (Baltimore Ravens) і його молодший брат Джим Гарбо (San Francisco 49ers) – одні з кращих професіоналів у своїй справі.
 
У перерві в середині матчу глядачі побачили ціле розважальне шоу з музикою, танцями, феєрверками і спецефектами. Коронним номером програми став виступ популярної співачки Бейонсе.

 
 


 


Коментарі закриті.