Обама виступив на Національному молитовному сніданку | NLight DC++
Обама виступив на Національному молитовному сніданку | NLight DC++

Обама виступив на Національному молитовному сніданку



Виступаючи у четвер на  Національному молитовному сніданку у Вашингтоні, президент Обама закликав американських законодавців звертатись до віри, як спільного знаменника необхідного для вирішення проблем Америки. Захід організовують щорічно члени Сенату і Палати представників Конгресу США.

За словами Обами, американців єднають цінні моральні цінності і віра у вищу силу.
 
Починаючи з 1953-го року, кожного першого четверга лютого політична еліта Сполучених Штатів на чолі з президентом збирається на молитовний сніданок. Ця подія організована з метою надати унікальну можливість політичним, громадським та бізнес-лідерам зібратися разом і налагодити контакти. Для президентів США це єдиний офіційний захід, на якому вони можуть виявити свою релігійність, не ризикуючи образити представників інших конфесій.

Національний молитовний сніданок відбувається в одному з фешенебельних готелів Вашингтона. З часу його заснування, участь у сніданку брали всі президенти Сполучених Штатів. Гостями молитовного сніданку цього року, крім віце-президента Джозефа Байдена та першої леді Мішель Обами, стали представники 130 країн, серед яких політики, зірки та світські особи. У минулому, участь у Національному молитовному сніданку брали Мати Тереза, британський прем’єр-міністр Тоні Блер і рок-музикант Боно.
 
.


 


Коментарі закриті.