Українці хочуть інший уряд – результати опитування | NLight DC++
Українці хочуть інший уряд – результати опитування | NLight DC++

Українці хочуть інший уряд – результати опитування



У рамках рубрики тема тижня, Голос Америки звернувся із запитанням до вас, наших глядачів – Чи доцільно зараз піднімати питання про відставку уряду Миколи Азарова?


88 відсотків з тих, хто проголосував на нашій веб сторінці вважають, що ОО має вимагати відставки уряду Азарова. 10 відсотків респондентів висловились проти, і 2 відсотки вибрали варіант Не знаю



Тема відставки уряду Азарова викликала резонанс у соціальних мережах. Процитую декілька коментарів наших глядачів, які вони залишили на веб сторінці Час Тайму та у мережі Фейсбук.

- “Азарова потрібно міняти і пошвидше, оскільке відбувається цинічний грабунок народу під прикриттям порожніх обіцянок світлого майбутнього” – вважає Сергій з Києва.

- “Не розумно. Опозиція не визначилася зі своїми кандидатами в Кабінет Міністрів. Це буде лише на руку партії Регіонів”, – вважає користувачка фейсбука Нен Лондон з Києва.

- “Відставки уряду на чолі з Азаровим недостатньо. Азаров, використовуючи своє службове становище, сприяв збагаченню свого сина чим порушив закон і має нести за це відповідальність”, – пише нам наш глядач VIK

- “Це питання сприймається трохи з гумором. Азарова доцільно було взагалі не призначати. Прем’єр Азаров – як сніг влітку. Нонсенс”, – пише наш глядач, який підписався Москаль

Запрошуємо до дискусії на сторінці «Голосу Америки» у мережі Facebook. Результати опитування та найцікавіші коментарі будуть оголошені у недільному випуску програми Час-Time.


Коментарі закриті.