Безробіття в країнах Єврозони досягло рекордно високого рівня | NLight DC++
Безробіття в країнах Єврозони досягло рекордно високого рівня | NLight DC++

Безробіття в країнах Єврозони досягло рекордно високого рівня



Безробіття в 17 країнах Єврозони досягло рекордного рівня 12%. Статистичне бюро Європейського Союзу Євростат заявило у вівторок, що дані про безробіття стосуються січня і лютого. В загальному, за підрахунками, в країнах Єврозони безробітними залишається 19 мільйонів людей.

В окремому дослідженні сказано, що темпо виробництва в Європі і далі зменшується та що втрата робочих місць у тому секторі збільшується вже чотирнадцятий місяць поспіль.

Найновіший звіт про ринок праці вказує на значні різниці, якщо йдеться про рівень безробіття в країнах Єврозони. Понад чверть робочої сили безробітна як в Іспанії, так і Греції, тоді як у Німеччині, яка має найпотужнішу економіку в Європі, без праці всього 5.4% всієї робочої сили.

Країни Єврозони докладають зусиль для виходу з трирічної кризи, спричиненої дефіцитом бюджетів. Лише минулого тижня країни Єврозони, Європейський центральний банк і Міжнародний валютний фонд схвалили 13 мільярдів доларів фінансової допомоги для Кіпру, вже п’ятої країни Єврозони, якій була надана велика фінансова допомога.


Коментарі закриті.