Українці не хочуть позичати гроші у МВФ – результати опитування | NLight DC++
Українці не хочуть позичати гроші у МВФ – результати опитування | NLight DC++

Українці не хочуть позичати гроші у МВФ – результати опитування



За даними прем’єра Азарова, Україна в 2013 р. повинна виплатити МВФ 6 млрд дол. боргу. В цілому, Україні необхідно виплатити 9 млрд дол. по зовнішніх зобов’язаннях в 2013 р.

У рамках рубрики тема тижня, Голос Америки запитав, Чи потрібно Україні позичати гроші в МВФ?


27 відсотків з тих, хто проголосував на нашій веб сторінці вважають, що Україні потрібні гроші МВФ. Більшість, 62 відсотки учасників опитування – проти нових позик. І 11 відсотків не визначилися з відповіддю



Процитую декілька коментарів наших глядачів, які вони залишили на веб сторінці Час-Тайму та у мережі Фейсбук з цього приводу.

- “МВФ має розуміти, що сучасний уряд представляє Україну формально, опосередковано, тому гроші, які хоче позичити режим Януковича не підуть на демократичні реформи”, – пише Олександр з Сіверодонецька.

- “Дуже жаль, що МВФ наполягає на підвищенні цін на газ для рядових споживачів. Не зрозуміло, як пенсіонерка, яка отримує пенсію 1000 гривень (в кращому випадку) зможе оплатити комуналку і при цьому не померти з голоду. Шокова терапія може і корисна. Але якось не по-слов’янськи старих, які і так в статусі злидарів, прирікати на вимирання”, – пише Євген з Сімферополя.

- “Якби мова йшла лише про населення, «турботливий» уряд вже давно би підняв ціну на газ. Але власники металургійних і хімічних підприємств не дозволяють їм це зробити”, –   вважає наш глядач, який не вказав свого імені.

Запрошуємо до дискусії на сторінці «Голосу Америки» у мережі Facebook. Результати опитування та найцікавіші коментарі будуть оголошені у недільному випуску програми Час-Time.


Коментарі закриті.