Мешканці Бостона вшанують жертв бомбових атак | NLight DC++
Мешканці Бостона вшанують жертв бомбових атак | NLight DC++

Мешканці Бостона вшанують жертв бомбових атак



У понеділок мешканці Бостона, що у штаті Массачуссетс, хвилиною мовчанки о годині 14:50 за місцевим часом вшанують жерт бомбових атак, які сталися тиждень тому. У результаті атак загинуло троє людей і життя в місті було паралізовано.

По всьому Бостону та в інших частинах штату дзвонитимуть дзвони для відзначення подій.

У неділю високопоставлений представник поліції заявив, що слідчі вважають, що брати Царнаєви планували більше атак.

Комісар бостонської поліції Ед Дейвіс сказав у телевізійній програмі, що органи влади знайшли домашнього виробництва вибухівки. Це сталося після переслілки між поліцією і братами Царнаєвими. Дейвіс також сказав, що на місці було багато саморобних бомб і що поліція знайшла домашнього виробництва вибухові пристрої у машині, яку, як вважається, вкрали нападники.

Старший брат, 26-річний Тамерлан, загинув після перестрілки в четвер, тоді як молодший Джохар утік, але його заарештовано живим пізно у п’ятницю.

19-річний Джохар перебуває в лікарні в серйозному стані та під впливом заспокійливих засобів і не може розмовляти з приводу поранень, які отримав під час втечі від поліції . Однак органи влади кажуть, що він уже почав відповідати за запитання на письмі. Про його відповіді не повідомляється.


Коментарі закриті.