Путін розлучається. Дружина “відстояла вахту” | NLight DC++
Путін розлучається. Дружина “відстояла вахту” | NLight DC++

Путін розлучається. Дружина “відстояла вахту”

Путін з дружиною після інавгурації. (AP)


Президент Володимир Путін розлучається зі своєю дружиною Людмилою, з якою прожив у шлюбі майже 30 років. У четвер ввечері президентське подружжя відвідала балет «Есмеральда» в Державному Кремлівському палаці і після вистави зробила спільну заяву в інтерв’ю телеканалу «Росія 24».

Після обговорення балету, кореспондент поросила їх прокоментувати «чутки» про те, що Володимир і Людмила Путіни не живуть разом: «Так це чи не так?»

Володимир Путін набрав повітря, подивився на дружину і сказав «Так, це так».


Наш шлюб завершено у зв’язку з тим, що ми практично не бачимося



«Вся моя діяльність, вся моя робота пов’язана з публічністю, з абсолютною публічністю. Комусь це подобається, комусь ні. Але є люди, які абсолютно з цим несумісні. Ось Людмила Олександрівна відстояла вахту вісім років, вже дев’ять навіть.Загалом, це спільне рішення », – сказав президент.

У свою чергу, Людмила Путіна сказала, що «шлюб завершений». «Я приєднуюся до слів Володимира Володимировича. Це дійсно було нашим спільним рішенням. Наш шлюб завершено у зв’язку з тим, що ми практично не бачимося. Володимир Володимирович повністю занурений в роботу. Діти наші виросли, вони живуть кожен своїм життям. Загалом, так склалося, що у нас у кожного своє життя », – сказала Людмила Путіна.

Кореспондент «Вістей 24» уточнила, чи є це розлученням, оскільки саме слово так і не прозвучало. Володимир і Людмила Путіни переглянулися і дружина президента Росії сказала: «Можна сказати, що це цивілізоване розлучення».

«Так», – покивав президент і оголосив про закінчення інтерв’ю.Володимир і Людмила Путіни одружилися 28 липня 1983. У них дві дочки – Марія (1985 року народження) і Катерина (1986 р. н.).


Коментарі закриті.