У зв’язках з народом не помічений – результати опитування | NLight DC++
У зв’язках з народом не помічений – результати опитування | NLight DC++

У зв’язках з народом не помічений – результати опитування



Віктор Янукович, як кажуть експерти дедалі більше втрачає довіру людей. На початку тижня, проводячи чергове опитування громадської думки ми запитали, Чи має президент у процесі урядування звертати увагу на рейтинги довіри до нього?

Понад 90 відсотків тих, хто взяв участь в опитуванні вважають, що Януковичу не завадило би знати свої рейтинги. Лише 8 відсотків сказали, що президент не повинен звертати уваги на рейтинги. І 2 відсотки не могли визначитися з відповіддю.

Наші глядачі також коментували дану тему на веб сторінці “Час-Тайм” та у мережі Фейсбук:

У Януковича такого зв’язку з народом точно немає, бо він не хоче чути нікого крім своїх холуїв, які розказують йому казки. І рейтинги його цікавлять мало, бо думає він не про добробут народу, а про своє особисте збагачення будь-якою ціною“, – переконаний Сергій Руденко з Новоград-Волинського.

Адміністрація Президента все ніяк не може зробити сторінку президента у Фейсбуці. Адже коли Янукович відкриється у такій соціальній мережі, йому богато нового доведеться дізнатись. Як він на таку реальність буде реагувати? От і бояться чиновники гніву царя-батюшки“, – кепкує Сергій Гладишев.

Рейтинги спеціально підробляють під ті цифри, які будуть підтасовувати під час виборів. Рейтинги – це для бидла та лохів“, – пише нам глядач Мирон.

Запрошуємо до дискусії на сторінці «Голосу Америки» у мережі Facebook. Результати опитування та найцікавіші коментарі будуть оголошені у недільному випуску.


Коментарі закриті.