Ідея “брати вила” близька більшості українців – результати опитування | NLight DC++
Ідея “брати вила” близька більшості українців – результати опитування | NLight DC++

Ідея “брати вила” близька більшості українців – результати опитування



Вісімдесят вісім відсотків тих, що взяли участь у нашому опитуванні, готові самостійно захищати власні права. П`ять відсотків не будуть цього робити, і сім відсотків не визначилися з відповіддю


Міжнародна організація “Дім свободи” закликала український уряд провести повне розслідування заяв про побиття журналістів п’ятого каналу міліцією, а також поважати право громадян на свободу слова та зібрань. Організація заявляє, що, як виглядає,  рівень насилля проти журналістів в Україні зростає, що викликає занепокоєння з приводу погіршення рівня свободи слова в країні.

Цього тижня ми запитали, Чи готові ви взяти правосуддя у власні руки, якщо ваші права чи права ваших близьких будуть порушені з боку міліції?

Вся провінція схожа на Врадіївку – коментар


Вісімдесят вісім відсотків тих, що взяли участь у нашому опитуванні, готові самостійно захищати власні права. П`ять відсотків не будуть цього робити, і сім відсотків не визначилися з відповіддю.
Українці також коментували тему на веб-сторінці “Час-Тайм” та у мережі Фейсбук:

У голові кожної нормальної людини це не вкладається: я плачу податки, утримую цю армію міліціонерів, а деякі з них, хоча і не всі, ґвалтують наших жінок та мордують хлопців!” – пише Сашко з Лісабону.
 
Звичайно, що готова сама захищати себе і своїх рідних, - пише Оксана з Чернівців,  - а хто мене захистить? Міліція? Не смішить мене”.   

Запрошуємо до дискусії на сторінці «Голосу Америки» у мережі Facebook. Результати опитування та найцікавіші коментарі будуть оголошені у недільному випуску.


Коментарі закриті.