Росія “не звертає уваги на мільйони мирних жителів та порушує міжнародне право” – Брінк про нову атаку Кремля | NLight DC++
Росія “не звертає уваги на мільйони мирних жителів та порушує міжнародне право” – Брінк про нову атаку Кремля | NLight DC++

Росія “не звертає уваги на мільйони мирних жителів та порушує міжнародне право” – Брінк про нову атаку Кремля

Росія втретє за останні чотири дні провели масовану ракетну атаку по Україні. В ніч на 24 березня, повідомляє український уряд, Росія запустила по Києву та Львову 57 дронів та ракет. Українські ВПС повідомили в соцмережі Telegram, що знищили 18 з 29 запущених Росією ракет і 25 з 28 дронів.
Росія продовжує обстріли безпілотниками та ракетами “не звертаючи уваги на мільйони мирних жителів, порушуючи міжнародне право”, йдеться в дописі посолки США в Україні Бріджит Брінк.

Через атаку пошкоджено об’єкти Нафтогазу України на заході, повідомив голова правління НАК Нафтогаз Олексій Чернишов.
“Зранку ворог знову атакував енергетичну інфраструктуру”, – йдеться в дописі Чернишова.
Під час атаки Росія запустила ракету “Кинджал” з МіГ-31К, написав в Телеграм голова Львівської ОВА Максим Козицький. Пошкоджено той самий об’єкт, на якому виникла пожежа, через попередні російські обстріли, вказав Козицький. Він відзначив, що вогнеборці, які гасили пожежу, встигли евакуюватись.
Польща закликала Росію зупинити “терористичні повітряні напади на Україну” і звернулась до Кремля з вимогою пояснити, “ще одне порушення” повітряного простору країни. За повідомленнями польського оборонного відомства, російська ракета ненадовго залетіла до повітряного простору Польщі.

Напишіть відгук